Saturday, August 25, 2012

Rumah itu kaler pink

Post kali ni memaparkan beberapa gambar sebuah rumah di kawasan perumahan di Tanah Merah, Kelantan. 

Bila aku tengok rumah ni, teringat kat kawan seuniversiti aku...dia minat sangat kaler pink, sampaikan ada aku buat lukisan rumah (pakai MS Paint) & bagi kat dia untuk diwarnakan...habis satu rumah kaler pink -_-

Tengok ni haa...


Ok cik akak, yang atas tu imaginasi je....yg bawah ni rumah kaler pink betul...pemilik nya sangat berani kerana sanggup letak kaler 'girlish' kat rumah dia...taktau lah apa pendapat anak2 lelaki dia bila besar nanti, tengok rumah dorang kaler pink..hehe 

Sila tekan CTRL + right click utk tumbesaran gambar di new tab :)


ambik dari jauh



snap kali kedua...smart jugak rumah kaler pink :D


pandangan sisi


menara tangki air pun kaler pink


pandangan sisi yg menampilkan sedikit kawasan letak kereta..



2 comments:

Aziz Syaidahtul said...

saya sorg ke yg nmpk mcm orange? heh nsibla sy rabun warna~~~

FahmiFaiz said...

Syaidahtul Aziz: try tengok pandangan sisi...kaler pink lah :)
kalau tgk menara tangki air tu, nmpak mcm oren kn...maybe sbb cahaya matahari..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...