Sunday, October 2, 2011

Demm...

Pagi tadi aku terjaga dari tidur selepas termimpi satu perkara yang takbest...sangat takbest...


Aku mimpi seorang kawan aku (ppuan) didatangi oleh boipren dia (maybe), pastu dorang cakap2 sikit...aku dah nampak pakwe dia tengah sorok teddybear (mcm Mr. Bean punye tuh) kt belakang badan...konon nak bg kat kawan aku tu la..ceh..






Pastu tetiba mamat tu (ntah sape taktau,,dlm tu muka dia jd blur) mamat tu gi cium kawan aku..WATDEHEL..kat bibir plak tuh...pastu 'kamera' dlm mimpi aku tu menunjukkan shot scene cium tu dari angle lain plak..haram J betul 'kamera' aku..pandai betul cari angle..nasib baik kamera tak fokus.. =.="


Lepas tu, terus aku terjaga dari tidur...hmph, kalau aku tidur pasni, then dpt mimpi yg sama lg..kompem aku bagi 540 degree tornado kick kat kepala mamat tuh...even aku bukan abah budak ppuan tu, peduli hape...apsal yg gatal nak cium ppuan tu dlm mimpi aku...


p/s: cerita ini sekadar mimpi, bukan realiti. Dan takde kena mengena dgn kawan dari Banting, atau kawan teddybear putih,  atau kawan yg suka korek hidong...


okay bai...

2 comments:

Cik Sopi said...

hahaha.... ape la encik faiz nih.. tdo tk baca doa la tu.. tu yg mmpi mengarut sokmo.. =="

nuyen said...

apasal bunyi cm jeles je??? kawan ke siapa tu ami oit??? hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...