Friday, January 6, 2012

Amalina: Koleksi Printscreen Komen mynewshub







Assalam, 


Skang ni duk heboh pasal citer Nur Amalina Che Bakri, pelajar yg dah menggemparkan negara dengan result SPM pada tahun 2004 dengan 17A1...terbaik!! Aku punye result 5A 4B je :(


Tak perlu la aku nak post gambar dia kat sini,,dah banyak kat internet...kat suratkhabar pon banyak....


Cuma nak kongsi komen-komen rakyat Malaysia yg prihatin dgn isu Amalina ni...komen-komen yg agak best..komen2 ni di printscreen drpd website kat mynewshub






Kalau taknampak, boleh CTRL + left click utk tumbesaran gambar di tab baru... :)



































Itu je lah yg sanggup aku printscreen...nak buat banyak2 kompem letih....


Nak baca sendiri...bukak website ni...boleh tau kisah Amalina, siap ade video lagi... :)


http://mynewshub.my/2012/01/05/jawapan-lengkap-nur-amalina-che-bakri/


Sekian.


Wassalam =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...