Monday, November 7, 2011

GiveAway : Virus Go Away





Assalam,


Hari ni aku nak buat my first GiveAway (GA) diberi tajuk Virus Go Away...






Okey, rules dia simple je...


1. Anda kena follow blog CempedakMalaya...kalau dah follow, bagus :)


2. Copypaste banner di atas, letak pd entry anda & link kn entry kontest ni pd banner tu..


3. Tulis satu entry yg bertajuk "GiveAway : Virus Go Away". 
Tulis SATU ayat kenapa anda memerlukan antivirus dlm laptop/komputer anda..


Cth: Kalau tiada antivirus, laptop saya jadi gila dan takbleh nak bukak dan selalu hang serta vulnerable to virus dan juga  mudah jahanam... :)


3. Tag 3 orang rakan blogger anda dan pastikan dorg tahu bahwa dorg telah di tag utk kontest ni..


4. Letak link entry anda pada ruangan komen di entry ini, supaya aku bleh gi melawat...and you are done :)




Pemberitahuan


1. Contest ini bermula pada 7 November 2011 dan akan berakhir pada 7 Disember 2011 (4 minggu)


2. Pemenang akan dipilih berdasarkan ayat yang paling menarik


3. Keputusan akan diumumkan pada 10 Disember 2011 melalui entry di CempedakMalaya.


4. Hanya ada 2 pemenang. Pemenang pertama akan dapat activation key untuk Kaspersky Internet Security 2012 (1 User)
Pemenang kedua akan dpt activation key utk Kaspersky Anti Virus 2012 (1 User)

5. Kalau penyertaan kurang dari 10, maka secara automatik contest ni akan  terbatal...


Okey, dengan ini saya tag 3 org:


Thanks for visiting ^_^


1 comment:

kak safiah said...

done! kindly browse my blog..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...