Wednesday, March 23, 2011

BRADER NUYEN KANTOI... ;D

Salam persahabatan utk semua kengkawan,


Entri ini telah dibikin atas permintaan tuan punya gambar sendiri...so, jangan salahkan saya :P


Nama saya Muhammad Fahmi Faiz BIN Mohd Rosli...


Saya rasa tiada apa2 yang pelik di situ,bukan?
Tapi kalo saya letak...


Nama saya Muhammad Fahmi Faiz BINTI Mohd Rosli....memang ada yang pelik kerana kewujudan BINTI di situ...


Itulah yang saya ingin kongsi kpd para pembaca pada kali ini...eh, formal plak ye... x)


Try tengok gambar kat bawah ni....





comel tak? comel kan...baru tengok mata, dah terpikat.. :P 
Try tgk gambar kat bawah ni plak...



Haa, dah nampak hidong dia sikit...mata dia tu kenyit kat aku lerr,,bukan kat korang...hahaha xD


Yang ni plak, amacam?

cun kan? Haa, ni la awek aku Encik Atiffi...


Tapi tak sangka...aku ingat kan beliau ni ada BINTI kat tengah2 nama dia...rupe2nye...

sila klik gambar di atas untuk tumbesaran gambar...

Yang dibulatkan dengan kaler merah tu nama dia la....apsal tetiba ada BIN plak kat nama dia?
Itu yang buat aku musykil ni...baru ingat nak tekel.... xD

Kesian kat Encik Atiffi ye...

p/s: nama ayah dia terpaksa dicensored...utk mengelakkan tohmahan...


Btw, beliau memang seorang gadis sejati (kot)...bukan tiruan ye...entri ni dibuat just untuk amuse cik nuyen....dah dia suruh buat...hahaha


Okey, pasni aku nak buat story pasal Niels Reder plak....ada orang dah tunggu tu...sabor ye... =)


Wassalam.... =)








1 comment:

nuyen said...

terbaiikkk . haha , like3 =p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...