Thursday, December 8, 2011

TimePiece: EYKI Overfly - Soon to be Mine

Assalam,


Hari ni elok2 je bangun pagi...aku bukak laptop, terus complete kn transaction aku kat Lelong.com.my







Transaction jam tangan...design yg mcm kat bawah ni







Smart la jugak kan? Aku tak suka design yg complicated sgt, sampai susah nak tengok jarum jam duk kat mana..yg simple sudah..tapi, taknak la design mcm jam org tua..


Ini design yg agak complicated...tapi aku minat Tag Heuer..especially Monaco..




Yang bawah ni pulak design utk orang tua/ orang keparat korporat..
l
l
v


tapi tengok je design simple cmni..harga dia??
RM 18,696
(Ringgit Malaysia Lapan belas ribu enam ratus sembilan puluh enam SAHAJA)

Haaa, kat bawah ni baru betul design orang tua-tua...selalu tengok pakcik2 pakai jam camni la....design tersangat lah simple....

l
l
V





Well, simple kan....tapi setiap manusia ada minat & citarasa masing2...jadi tak salah kalau nak pakai jam yg simple atau complicated atau jam mahal ataupun cuma beli kat pasar malam je... =)

Wassalam =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...