Saturday, May 7, 2011

Sabor Je Laa....

Assalamualaikum,

Dah lama aku tak update blog nih, aku skang ni baru lepas siap buat blogshop...ye laa, ekonomi tengah meruncing ni..kena la pikir camne nak bagi dompet penuh...



Kalo nak harapkan Nuff dgn Advert, memang sampai aku berjanggut la baru boleh cash out...sesape nak jenguk blogshop aku,
boleh klik kat sini.. =)

Aii, takkan jenguk je? Beli la ape yg patut..hehe...how about placing your order? Cakap je ape yg korang nak, insyaAllah akan aku cari... =)

Kalo korang mintak sebuah kereta Mazda RX8 pon aku sanggup cari...asalkan korang bayar dulu la...mana tau kan, aku penat2 cari..tup2, korang taknak bayar..hampeh tol... =.="


Tadi, tengah aku sedap2 duk msg ngn cik ninja, tetiba ade pelanggan msg..bertanyakan pasal wireless mouse...aku suke dgn mamat nih...dia tanya serba sedikit apa yg dia nak tau, pastu terus dia bank-in..takde banyak songeh..
Untuk pengetahuan korang, customer aku tu berbangsa Sikh..aku rasa dia ni mesti kaya, sebab bila aku cakap je harga mouse tu..tanpa banyak soal, dia terus setuju...terkejut gak aku...


"Aik, encik Sikh ni taknak mintak kurang harga ke? Kang aku letak RM100 baru tau.."

Tyme tu aku memang takde duit, tengah hampir2 pokai...so idea jahat nak pedajal pelanggan memang akan bermain di minda...tapi TIDAK..aku takkan terpedaya...customer is the first priority...

So,skang ni akaun bank aku dah bertambah RM60..bahagia dan seronok benor rase nye...aku pon bergerak la menuju ke ATM yg berhampiran kt Kg. Wai nuh...

Tetiba,aku ternampak ni...


Aiseh,,makan nasi bujang lagi la aku malam nih...sabor je la... -.-"











2 comments:

Cik Sopi said...

bagus la cik faiz ni... bisnez tuuu.. heee

FahmiFaiz said...

ye laa cik sopi oit...kene la berbisnes, tgh duit takde ni..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...