Friday, February 24, 2012

It Takes TWO to Care for Baby!

Assalam,


Aku boring, malas nak blogwalking, cuma ada satu dua blog je yg aku gi...yg mmg tiap2 hari aku akan tengok ada update ke tak...


So, pagi ni aku tgk iklan yg nuffnang bg kat aku...aku tertarik sbb ada gambar kucing...pelik la, iklan pampers Huggies, pic kucing...baby kucing zaman skang ni pakai pampers ke?


muka takpuas hati...haha

Masa aku kecik2 dulu, seronok duk pakaikan pampers kt adik...tarik dia punya pelekat tu, srappp..pastu tampal...senang :D

Tapi skang ni dah jarang beli pampers, sbb adik2 semua dah besar...tengok la, kalau aku ada baby nanti...beli la kot..atau maybe ada device pada masa akan datang yg akan gantikan pampers..who knows =)


Bila klik Join Now button tu,,akan di direct ke page Huggies kat Facebook..


Yeah, sangat cantik...kalau zaman aku kecik2 dulu, bleh buat lukisan cmni, kompem hantar kat Majalah Asuh :D


By the way, aku buat entri ni saja suka2....takde untung ape pun...takde niat nak pakai pampers... (niat nak dpt baby tu ada) ;D



notakaki: hari ni naik bas dgn akak cantik... :D
She's so beautiful and i'm so speechless :-|






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...