Wednesday, February 15, 2012

Wordless Wednesday: Sneek Peek UniMAP's Library (Unofficial)

Assalam,


Petang tadi kitorang baru lepas shooting utk video korporat UniMAP yg bertempat di Kampus Tetap UniMAP Pauh, Perlis...kebanyakannya macam nak promote kehidupan kuliah & nak promote perpustakaan UniMAP yg baru dirasmikan beberapa hari lalu..


Jadi, ni gambar yg aku ambil pakai henset kamera aku...disebabkan kamera aku cikai je..jadi, mungkin ada gambar yg 'blur'...ade efek goyang-goyang...sori yek ^_^


Aku bertuah dikurniakan model-model yang comel dan hensem serta sporting untuk diambil gambar :)


Sila klik gambar untuk tumbesaran... :)

For those who don't understand Malay, can use Google Translate..translate from Malay to any of your desired language :)




bilik komputer



ruang untuk berdiskusi secara kumpulan


Cik Halina sedang bergembira di dalam perpustakaan :)


Cik Halina dan Puan Cik Tiea


gambar mereka lagi....


eh, mereka lagi kelihatan...


aaahhh, sudah hilang pun mereka :D


Kerusi design Ferrari


Encik Amad & Encik Hafiz sedang bergaya bebas






'Tangga' berputar yang menghubungkan Ground Floor, Aras 1 dan Aras 2..


"We Are Here To Help You"


Ruang legar perpustakaan...warna biru itu adalah kerusi sofa (dilihat dari atas)



jika anda kehausan, water cooler disediakan :)


sesi perbincangan antara videographer


Ruangan khas menempatkan laporan Latihan Industri daripada berpuluh bekas pelajar.




Ruangan Auditorium (sitting on the VIP chair, LIKE A BOSS)


Auditorium


bersembang di luar kawasan Auditorium

melepaskan lelah di Ruangan Khas

Ouhh, lega nyeee... n_n

merehatkan diri secara berjemaah

jangan risau, aku tak ambik shot belakang :D


sedang berlakon 

macam tengah buat rancangan Malaysia Hari Ini.. :D



le girls sitting on the VIP chair (like a LADYBOSS)


Ruangan tengok ASTRO


boleh cari buku yang anda mahu menerusi database komputer


bergambar di ruang legar


sistem loker berkunci


Cik Im bergambar di samping 'benda telefon'...skrin telefon tu adalah skrin laptop touchscreen (laptop ke?)


Cik Im dan Cik Faraa


Sedang berusaha melepaskan diri dari pintu pagar automatik


Encik Am seperti tak puas hati dengan Cik Im


Buku-buku gergasi di hadapan muka pintu perpustakaan




ada 50 bahasa, tapi aku tak jumpa Bahasa Melayu.. :-/


selesai sudah lawatan oleh 'Pengurusan Tertinggi UniMAP' ;D




Sekian, 


Wassalam =)

2 comments:

Aziz Syaidahtul said...

ok..where is the library auditorium's?saya belum habis pusing lagi rupanya library unimap ni.. ok

FahmiFaiz said...

Auditorium tu bersebelahan dgn Ruangan Khas & satu tingkat dgn papan tanda grafik "We are here to help you"...

Rasa nya lah...ingat2 lupa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...