Tuesday, February 28, 2012

Nak tunjuk ni je..

Assalam, 


Aku takde nak update apa2 pun...cuma nak tunjuk ni je...






Pastu yang kat bawah ni, advanced sikit... :)
Alah, setakat pakai Paint je...walaupun features dia basic, tapi masih best utk digunakan...



Sila klik gambar utk tumbesaran yg lebih jelas...

Gambar matahari tersepit kat celah bukit...stail lukisan budak2 tadika... :)

Mengimbau kenangan zaman budak2 dulu...cuma yg beza, dulu pakai krayon, pensil & kaler pensil...skang pakai komputer plak :)

By the way, aku dah siap buat lukisan utk rumah 
kampung/tradisional, cuma belum kaler lagi...lukisan tu 
masih mengekalkan konsep simple...

Tengah cari orang nak tolong kalerkan... :)

Okey, bai

Wassalam =)



5 comments:

.........cP~ said...

Apakah?

FahmiFaiz said...

cP~ : Taknampak pic ke? Sori lah, semalam internet slow, nak upload gambar pun lambat...
Ni faiz dah edit post :)

.........cP~ said...

Oh..lukis gambar rumah style kanak-kanak dulu ke best kan conteng2? hehe.

Aziz Syaidahtul said...

try guna open office draw...

FahmiFaiz said...

open office draw? dah try dah..tapi takreti sgt nak pakai (buat lukisan)

Paint lagi senang... :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...