Friday, August 27, 2010

Ariel dan Luna??? Hebat sangat ke??

Salam,
Beberapa bulan yg lalu, umat Islam kt Malaysia dan Indonesia dikejutkan dgn gmbar atau video panas Ariel dan Luna….aku baru tau je…hmm, sorry la aku ni kadang2 malas nk layan cite2 gini….(chewwah…hehe)
Aku pon pelik….nape la dorg ni sibuk2 nak gembar-gemburkan isu ni…benda remeh je….alaa, kalo setakat Luna tu….aku dah tgk byk kali dah…..dah naik jemu aku tgk…

Bentuk badan Luna tu bukan nye lawa sgt pon….xmenarik lgsung…sebatang je aku tgk….besar sikit drpd lidi…hahaha
Hisy, tolong la….cmne korg bleh gatal nk tengok Luna pon aku xtau…
Yg si Ariel tu pulak….badan pon kurus keding je….ade tulang rusuk je….hahaha xD
  
Hmm, padan la si Ariel dgn Luna tu….satu kurus, satu keding…..hehe
Yg aku pelik, nape isu dorg ni diheboh-hebohkan? Ate, kalo udah deme nak bersama….bior le…walaupon aku rasa mmg pelik gak kalo dorg bersama…. =D

Tp, yg pasti masyarakat kat Barat xde pon amek kisah pasal hal dorg ni….ye la, org2 Barat ni open-minded…..
Mybe korg yg baca entry aku ni akan geleng kepala…xcaye aku mcm xamek kisah pon hal Ariel ngn Luna ni….tp, kamon la…takkan la benda mcm ni pon korg nak kecoh????
Aku tau, mybe aku lambat siarkan entry psl dorg berdua ni…sbb tu cite ni dah mcm suam2 kuku je…

Anyway, tadi aku search kat internet….aku nak tgk la gambar dorg berdua-duaan ni….naseb baik aku jumpa…..tp, tu la…aku pelik….ape yg menarik ngn Ariel dan Luna ni sampai org ramai pakat nak download video dorg??
Ni haa, gambar dorg yg aku jumpe kt internet….kpd sesapa yg belom tengok atau xpuas lagi tgk gambar dorg…..silakan2, jgn malu2….aku tengok pon selambe jer….xde feeling langsung…huh..





Ha, da puas hati?? Hmmm, ntah la….kalo gamba dorg yg mcm ni pon korg layan….aku xtau nak ckp ape dah…..drpd aku layan gambar Luna dgn Ariel ni, baik aku ready siap2 utk SOLAT JUMAAT….lagi bagus, ade gak pekdah nye….
Anyway, kalo sesape yg tau kenapa gambar Luna & Ariel hot…. (gambar yg aku tunjuk kt atas tu)….
Jgn lupa komen kat KomenBox kat area tepi blog aku ni….aku da naik pening pikir…. (@_@)
Okeh, chao dulu….
Wasalam =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...