Monday, April 18, 2011

Gudluck Tutorial H4 KMKu... :)



Waduh, aku agak rindu ngn korang...walaupon dah lebih 6bulan kita berjauhan, tapi rasa mcm baru semalam kita orientasi...main teh tarik kat Padang KMKu...aku bersama ngn korang hanya untuk 5minggu, tapi perhubungan kita dah macam kawan selama 2tahun...



Sekarang, korang dah final..hari ni (Isnin, 18 April 2011) korang ada test chemy...aku memang tak berbakat dlm chemy...that's why I leave KMKu in the first place...aku rasa kalo aku boleh drop chemy, aku still ada kat Kulim...dan aku still akan jadi presiden korang sampai abes Semester 1...chemy memang killer subject!!! Chemy kills my life... x(

20hb Februari arituh aku sempat jenguk korang kt KMKu...best dowh masuk kuliah ngn korang...cuma klas Chemy dgn English je aku takmasuk...nape aku tak masuk klas Chemy? ehem, paham2 je la...huhu

Klas English, Ms. Kay tak bagi aku masuk...dia takut takbleh nak ngajar kalo aku ada dlm klas tuh...hahaha..camtu pon boleh ke?

Aku saje masuk klas Biologi lewat sikit...mengimbau kenangan dulu2...tyme klas Bio mesti aku yg paling lewat masuk..hehe

Aku rindu booth komputer yg kat Dewan Besar tuh...bila tyme rehat je, mesti budak2 kumpul kat situ..nak online Fesbuk..hehe


Diza Deeza...suke sembelih kpale orang...dulu, dia target 4flat...dapat ke tak weh?haha... :P

Nana..mula2 tyme masuk KMKu, aku ada crush ngn dia ni... x)
Dia mmg expert bab kapel, selalu kena tikam belakang...haha

Cik paan...comel, tapi jarang cakap ngn aku...suke request kredit..pokai aku..huhu


Cik Eina, Cik Akmal & Cik Nija...
Seriously, aku selalu tertukar antara Kema ngn Nija...taktau bakpo..huhu



Farah, Didie ngn Eina...hokaloh,,nyepa weh hok tengoh tuh... :P

Cik Sumayyah...best student H4...bleh tak aku cakap gitu? :D


Encik Ajim...my kiubmate...dulu dia rapat ngn budak H4...skang ni dengar citer dah ada gewe baru...apa nama dia? Azee? ;D



InsyaAllah, nanti tahun 2020...kita sama2 pergi Kolej MARA Kulim..tengok dorang bukak time capsule tu...entah pebenda ada dalam tu...hehe

Kalau korang nak buat reunion ke hape ke...ajak la aku sekali...taw3.. :)

p/s: hampir kesemua gambar diatas diambil daripada fesbuk tanpa keizinan yg sah dari tuanpunya gambar...harap maaf ye..huhu





3 comments:

ema_ucut said...

asal let t'tukar ak ngan nija...????
=_='

FahmiFaiz said...

ntah...saiz sama kot..hehe

wey kema, mg ada blog kow? meh sini link...

ema_ucut said...

ada.. ala xyah la link.. ak bkn update sngat on blog ak.. mlu eh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...